Accommodatie


Ons bedrijf beschikt over binnen- en buitenrijbanen, een longeerton, een loswerkbak en een wasplaats. En natuurlijk een kantine, waar u onder het genot van een drankje kunt genieten van de rijprestaties in binnen- en buitenbak.

prev next
De binnenrijbaan is 20x40m met een mooie, goed onderhouden bodem. De rijbaan is goed verlicht en er hangen 3 mooie grote spiegels, zodat u alles wat u met uw paard doet goed kunt bekijken.
Onze buitenrijbaan heeft een afmeting van 20x60m, heeft een eb- en vloed bodem en is afgewerkt met een houten wand. Ook deze rijbaan is goed verlicht waardoor het mogelijk is hier 's avonds gebruik van te maken.
Sinds 2010 hebben wij ook een extra buitenbaan van 20x30m. In deze baan is het toegestaan om uw paard los te gooien, aan de hand te werken en te longeren.
De longeerton is voorzien van een goed gedraineerde bodem. Ook deze is verlicht, zodat hij ook 's avonds prettig te gebruiken is.
Aan de binnenbak hebben wij een sfeervolle kantine, zodat toeschouwers vanuit een verwarmde locatie kunnen genieten van de bezigheden in de rijbanen. De kantine heeft uitzicht op zowel de binnenbaan als de buitenbaan. Ook staat hier een koffieautomaat, zodat u op ieder moment van de dag iets kunt nuttigen.